Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

Sajarah Kita

Carane "Jinlong Foundry Group" iki Tempered

0

Jinlong Foundry Group, dumunung ing Changsha, China, kanthi merek dagang Cast-King, produsen produk wesi cor sing paling apik. Kita wis nyediakake barang-barang wesi cor sing luar biasa kanggo para pelanggan kalebu tutup manhole spare parts wesi wesi, grates trench, lan macem-macem produk wesi cast liyane wiwit taun 1993.