Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

Pambuka Company

Wiwit 1993

Jinlong Foundry Group

Jinlong Foundry Group ,dumunung ing Changsha, China, karo merek dagang saka Cast-King produsen biso dipercoyo produk wesi cor kualitas ndhuwur. Kita wis nyediakake barang-barang wesi cor sing luar biasa kanggo para pelanggan kalebu spare parts mekanis wesi cast    tutup manhole, grates trench, lan macem-macem produk wesi cor liyane wiwit taun 1993.
Kita duwe tim profesional sing berpengalaman sing ngerti babagan manufaktur wesi. Staff kita setya nyedhiyakake pelanggan produk unggul sing nyukupi syarat khusus. Kita wis nandur modhal akeh banget ing peralatan lan teknologi modern kanggo mesthekake yen proses manufaktur kita efisien lan biaya-efektif.
Rangkaian produk wesi cor kita dikenal kanthi daya tahan, kekuatan, lan kualitas sing tahan suwe. Kita nggunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan proses manufaktur canggih kanggo mesthekake yen produk kita cocog karo standar industri sing paling dhuwur. Produk kita uga ngalami uji coba sing ketat kanggo mesthekake yen cocog karo spesifikasi pelanggan.
Ing Jinlong, kita ngurmati kejujuran, integritas, lan transparansi. Kita usaha kanggo njaga reputasi minangka pemasok produk wesi sing bisa dipercaya lan dipercaya sing ngluwihi pangarepan para pelanggan. Layanan pelanggan sing luar biasa mesthekake yen para pelanggan nampa dhukungan sing pas lan profesional.
Kanthi pengalaman pirang-pirang taun ing industri wesi, kita wis ngembangake reputasi kanggo keunggulan sing diakoni sacara lokal lan internasional. We are setya kanggo terus-terusan dandan lan inovasi kanggo nyukupi kabutuhan berkembang saka pelanggan kita.
Diundang sampeyan hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan macem-macem produk wesi cor kualitas dhuwur lan carane kita bisa nyukupi syarat tartamtu.