Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

Service

Technical Support

Ngelingi sawetara pelanggan bisa uga ora duwe pangerten sing kuat babagan tutup manhole, dheweke mung bisa ngerti babagan kabutuhan produk kasebut tanpa ngerti spesifikasi rinci lan kapasitas bantalan beban. Thanks kanggo pengalaman ekstensif ing industri iki, kita bisa desain produk dipercaya lan cocok sing selaras karo syarat wilayah instalasi tartamtu. Kajaba iku, kita ngerti banget karo macem-macem standar sing umum ing industri iki, kayata EN124-2015 lan AS3996-2019. We njamin yen produk kita ketemu kabeh syarat mbatesi ing standar iki, saka desain kanggo kualitas testing.We uga nawakake layanan OEM, lan bakal luwih saka cumadhang kanggo incorporate logo menyang produk kita. Kajaba iku, yen sampeyan duwe kemampuan desain profesional, kita seneng banget kanggo nggawe produk adhedhasar gambar khusus sampeyan.

1

kintunan

Produk kasebut bisa dimuat langsung ing pabrik pengecoran lan banjur diangkut menyang pelabuhan kali sing cedhak. Padha bisa luwih dikirim liwat sambungan kali-segara, kang cara banget trep lan ekonomi.

2

Kunjungan klien

Pengecoran kita dumunung ing Changsha, 45km saka Bandara Internasional Huanghua. We warmly welcome kita klien kanggo ngunjungi pabrik kita. Tim sales lan engineering kita kasedhiya 24 jam saben dina lan bakal ngurus kabeh.

1