Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

News Company

Cover Multimedia

Kategori:Warta Perusahaan Babagan Author: Asal: Asal Wektu diterbitake: 2023-03-15
Hit 45

Ing wayah sore tanggal 15 Maret, pejabat saka Komite Perlindungan Lingkungan Kabupaten Changsha lan Biro Ekologi lan Lingkungan Kota Changsha ngunjungi Jinlong Foundry kanggo riset lan penyelidikan. Diiringi para pimpinan perusahaan, dheweke sinau babagan sejarah pertumbuhan perusahaan, produk utama, lan platform awan IoT sing cerdas ing ruang pameran budaya perusahaan. Jinlong Foundry wis aktif nanggapi "Pedoman Penguatan Keperluan Manajemen Keamanan kanggo Manhole Covers" sing diterbitake bebarengan dening enem departemen, lan wis nggawe terobosan penting ing bidang teknologi utama kayata safety tutup manhole, IoT cerdas, lan kreatifitas budaya. Dheweke wis ngluncurake seri lengkap saka IoT cerdas papat tutup anti-manhole, sing akeh digunakake ing dalan utama ing wilayah kutha, promosi safety tutup manhole menyang jaman manajemen cerdas. "地屏传媒井盖" (Ground Screen Media Manhole Cover) wis madhangi macem-macem distrik komersial lan panggonan sing apik ing kutha liwat wangun "video + interaksi", nggawe mode "budaya lan kreatif" anyar. Sajrone kunjungan kasebut, pejabat mirsani demonstrasi sistem tutup manhole pinter lan sistem ngawasi kualitas banyu online ing wilayah platform IoT pinter lan takon bab pangembangan lan aplikasi saka sistem. Ditemokake manawa sistem manajemen tutup manhole sing dikembangake kanthi mandiri lan sistem pemantauan kualitas banyu online wis nyukupi syarat "Pedoman Penguatan Keperluan Manajemen Keamanan kanggo Tutup Manhole," lan wis diterapake ing pirang-pirang papan, nyedhiyakake efisien lan cerdas. layanan manajemen kanggo kutha lan pelanggan.Ing rapat kasebut, pimpinan perusahaan menehi laporan rinci babagan solusi drainase cerdas kutha. Sistem drainase cerdas Jinlong Foundry minangka platform pengawasan lengkap kanggo nyegah banjir kutha lan saluran banyu lan perawatan pembuangan limbah saben dina. Liwat sistem iki, pelanggan lan departemen sing relevan bisa ngerti kanthi lengkap.

1