Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

News Company

kutha pinter dening Jinlong Foundry

Kategori:Warta Perusahaan Babagan Author: Asal: Asal Wektu diterbitake: 2023-04-20
Hit 67

Jinlong Foundry "Smart City Drainage Network Real-time Monitoring Platform" wis mlebu ing babak final kompetisi sawise dipilih dening tim juri ahli saka 27 proyek sing saingan. Platform kasebut nggunakake mode manajemen visualisasi "siji-peta" kanggo nyedhiyakake sistem pemantauan cerdas proses lengkap kanggo jaringan drainase kutha, saéngga njamin manajemen, pangopènan, lan kontrol banjir sing sistematis lan efisien ing sistem drainase kutha. sistem infrastruktur vital ing kutha-kutha modern, sistem drainase kutha muter peran pinunjul ing ngukur carane berkembang kutha lan wigati kanggo mesthekake mlaku saben dina saka kutha. Nggunakake teknologi informasi generasi anyar, kayata jaringan pemantauan sensing, IoT, komputasi awan, internet seluler, kontrol industri, lan model hidraulik, platform Jinlong Foundry nggunakake tutup manhole minangka basis operator fisik kanggo ngatur jaringan limbah lan banyu udan liwat gabungan. sistem data. Ing taun-taun pungkasan, Jinlong Foundry wis njelajah gabungan casting tradisional karo teknologi anyar, kalebu 5G, data gedhe, lan IoT industri. Upaya perusahaan ing digitalisasi, transformasi intelijen, lan inovasi wis entuk pangenalan saka pamrentah lan mitra, kanthi perusahaan nampa macem-macem penghargaan kayata "Platform Internet Industri Hunan," "Proyek Aplikasi Inovasi Teknologi Konstruksi 2021," "Hunan 5G+ skenario aplikasi khas ing industri manufaktur," lan "skenario aplikasi 5G khas Hunan." Asil babak final kompetisi bakal diumumake tanggal 16 Juli, kanthi wolung tim paling dhuwur melu format "8-to-3". Minangka salah sawijining panyedhiya solusi kutha cerdas ing China, Jinlong Foundry wis nuduhake kapasitas kanggo inovasi nalika nyumbang kanggo promosi digitalisasi lan kemajuan teknologi ing macem-macem lapangan, kalebu manufaktur, konstruksi, lan layanan umum.

1