Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

News Company

Jinlong Foundry Ndhukung Tindakan Khusus babagan Keamanan Penutup Manhole Urban

Kategori:Warta Perusahaan Babagan Author: Asal: Asal Wektu diterbitake: 2023-05-03
Hit 51

Kanggo ngleksanakake syarat Rencana Kerja Aksi Khusus kanggo Penguatan Manajemen Keamanan Penutup Manhole sing diterbitake dening 10 departemen kalebu Dinas Perumahan lan Pembangunan Kota-Pedesaan Provinsi Hunan, Kejaksaan Rakyat Provinsi Hunan, lan Dinas Keamanan Umum Provinsi Hunan, lan ningkataké karya manajemen safety tutup manhole ing Provinsi Hunan, ing Hunan Provinsi Urban Manhole Cover Safety Management Tindakan Khusus Rapat Promosi On-site dianakaké ing Changsha International Convention Center ing 5 Mei. Yi Xiaolin, Wakil Direktur Departemen Perumahan lan Pembangunan Urban-Desa Provinsi, lan Yin Shibai, Wakil Kepala Procurator Procuratorate Rakyat Provinsi, rawuh lan ngandika ing rapat kasebut, lan Wakil Walikota Liu Hui ngaturake pidato. Ing rapat kasebut, Direktur Yi Xiaolin nuding metu sing manhole tutup Manajemen safety uneg-uneg babagan operasi aman lan tertib kutha lan safety produksi lan urip wong, kang nuduhake tingkat Manajemen kutha lan governance sosial. Penting kanggo nambah kesadaran lan ngerteni pentinge nguatake manajemen safety tutup manhole. Perlu kanggo ngetrapake pirang-pirang langkah, nguatake kepemimpinan organisasi, kanthi kuat ningkatake implementasine karya, lan mesthekake yen tugas-tugas Khusus Tindakan Manajemen Keamanan Manhole Cover rampung ing wektu. Minangka perusahaan manufaktur lan operasi tutup manhole lokal, Jinlong Foundry Technology Co., Ltd. tampil ing rapat promosi ing situs iki lan nyedhiyakake dhukungan teknis kanggo instalasi tutup manhole cerdas lan demonstrasi platform, ngidini pimpinan sing melu ngerti luwih akeh nilai penting tutup manhole cerdas kanggo nguatake pembangunan kutha cerdas lan cara ningkataké pangembangan teknologi, cerdas, lan digital saka manajemen tutup manhole.

1