Sugeng rawuh ing Jinlong Foundry Group, kita minangka pabrikan produk wesi sing paling apik.

Kabeh Kategori

Parts Mesin Pertanian ing China Foundry

walik22
2
3
walik22
2
3

Kasil kita

1. Pengalaman padhet

Kita wis ngrancang lan nggawe produk kanggo

pasar Eropah wiwit 2001, mung ngirim kita syarat,

kita bakal nindakake kabeh karya.

2. Kualitas Premium

Saka pilihan bahan mentahan kanggo desain kanggo proses casting kanggo

kontrol kualitas, kita netepi standar EN124 strictly kang

njamin kualitas dipercaya.

3. Ngirim ing wektu

3000 ton asil produk ngidini kita tansah ngirim cepet.

4. Gedhe macem-macem cetakan casting

Kita nglumpukake ewu cetakan casting sing beda sajrone 30 taun kepungkur.


Proses Kontrol Kualitas

Pamriksaan Bahan Baku

· Inspeksi Bahan Baku kalebu bahan kimia

· analisis komponen, tes kekuatan tarik lan liya-liyane.

Kelompok Kontrol Kualitas

· Inspeksi ukuran

· Inspeksi proses produksi

· Proses Inspeksi kalebu reresik pasir, assembling, packing lan coating

· Inspeksi Akhir kalebu tandha pangiriman lan liya-liyane.

· Tes khusus kanggo macem-macem produk, kayata Tes Muatan, Tes Hydro lan liya-liyane.

Laboratory

· Komponen kimia

· Tes struktur mikro

· Kekuwatan Tarik


Parts Mesin Pertanian wesi Cast ing China OEM Foundry

Yen sampeyan utawa bisnis mbutuhake bagean wesi cast, kita bisa mbantu. We are pengecoran experienced sing bisa gawé casting minangka cilik minangka sawetara kilogram lan minangka gedhe minangka 1000 kg.

Kita bisa nggawe casting saka macem-macem complexities, saka casting sing ora mbutuhake inti kanggo castings sing mbutuhake sawetara inti utawa kumpulan inti Komplek.

Mangga aran gratis kanggo ngirim gambar kanggo kutipan.

Aplikasi Umum

Solusi Bagian Logam kanggo Kendaraan, Mesin Pertanian, Mesin Konstruksi, peralatan transportasi, Katup lan Pompa

Sistem, Bagian logam mesin pertanian, braket mesin, braket sasis truk, kotak gear, omah gear, tutup gear, poros,

poros spline, katrol, flange, pipa sambungan, pipa, katup hidrolik, omah katup, Fitting, flange, roda, fly wheel, pompa minyak

omah, omah wiwitan, omah pompa coolant, poros transmisi, gear transmisi, sprocket, rantai lsp.

Proses Utama kanggo Casting

Sand Casting, Resin Sand Casting, Green Sand Casting, Shell Molding, Otomatis Molding, Molding Casting etc.

Casting Toleransi

CT9-10 kanggo Proses Molding Mesin,

CT8-9 kanggo Proses Cetakan Cetakan Shell lan Mould Foam sing Ilang

CT10-11 kanggo Proses Pengecoran Pasir Molding Manual

Material

Wesi abu-abu: ASTM A48 / EN1561


Kelas 25/GJL150

Kelas 30/GJL200

Kelas 35/ G]L 250

Kelas 45/ G]L 300


Besi ulet: ASTM A536/EN1563


Grade 60-40-18/GJS 400-18

Grade 65-45-12/GJS450-10

Grade 60-50-05/GJS500-7

Ukuran Casting

30mm-2000mm / 0.08inch-79inch kanggo free forging pressaccording kanggo customer requirement

Casting BobotRange saka 1kg 1000kg kanggo free forging press

Ditrapake

Proses Mesin

CNC Machining / Lathing / Milling / Turning / Boring / Drilling / Tapping /

Broaching / Reaming / Grinding / Honing lan liya-liyane.

Rampung sing ditrapake

Perawatan lumahing

Shot/pasir jeblugan, polishing, lumahing passivation, Primer Painting, powder coating, EDCoating,

Chromate Plating, Zinc-plate, Dacromat coating, Finish Painting dll.

PANALITEN